Testimonials

Yvonne,

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor het geweldige coachingstraject. Als werktuigbouwkundig ingenieur is er een wereld voor me open gegaan. Jouw manier van coachen laat mij zelf nadenken en zelf conclusies trekken, terwijl ik me heel safe heb gevoeld met een vakvrouw er bij. Het was een intensief traject, maar ik pluk er de rest van mijn leven de vruchten van. Daar ben ik je zeer dankbaar voor, Yvonne.

Hein uit Eindhoven (maart 2015)
Dag Yvonne en Henk
Wat een mooie dag afgelopen vrijdag. Het was voor mij een prima bijeenkomst. Helemaal goed en precies dat wat ik nodig had. Ik voelde me gezien en bevrijd van iets dat ik niet kon “pakken”. Heb zelfs een geweldig spontaan gesprek met mijn moeder gehad die hierdoor ook weer een bewustwording kreeg. En wat lijk ik op haar. Mooi om te zien en te ervaren. Zij is er 83 en ik mag het al tegen komen op mijn 55e .
Ik sta na vrijdag in de startblokken. Ben bezig om zaken aan te gaan pakken en wil echt in 2011 starten met mijn cursussen. Dat is wat ik graag nog wil gaan doen naast het werken met ouder en kind.
Ik hou jullie wel op de hoogte.
Ik vond je begeleiding heel integer, liefdevol en precies goed voor mij. Dank voor zoveel vakmanschap en wijsheid. En dat Henk na afloop tegen je zei dat hij je werkwijze geweldig vond, of zelfs versteld ervan stond dat is toch ook heel geweldig om te horen van je maatje. Mooi om jullie zo samen te zien werken met ons en met elkaar. Ik ben er graag en kan veel van jullie leren. Warme groet EmyLieve Yvonne,
Mijn bedrijf staat als een huis zo stevig. Kleurrijk in volle glorie. Ik heb het gezien in ‘Vrouw en bedrijf’. Inzicht in het gegeven dat ik zelf nog wankel op de benen sta doet daar niets aan af. Leven betekent voor mij het leven te nemen in al haar facetten. Merci voor de liefdevolle en professionele begeleiding. Ik maak een diepe buiging.

Liesbeth van DuinLieve Henk en Yvonne,
Na enkele malen deelgenomen te hebben aan jullie Opstellingen heb ik de moed bij elkaar kunnen rapen om zelf een vraag in te brengen. Dat op zich is al bijzonder omdat ik hulpverleners niet vertrouwde. Met respect voor alle goede bedoelingen, maar ervaring heeft me geleerd dat de hulpvrager meestal van de regen in de drup belandt. De vraagsteller wordt opgenomen in een hulpverleningssysteem maar het probleem waar iemand mee komt verdwijnt niet. Het wordt alleen gelabeld en bevestigd en daarmee vastgepind en niet opgelost. De manier hoe jullie samen het opstellingenwerk van Bert Hellinger vorm geven is zo respectvol en zorgzaam voor alle deelnemers. Jullie houden voortdurend oog voor het geheel en blijven rustig en kalm gecenterd wát er ook gebeurt. Na de eerste opstelling ben ik in een stroomversnelling terechtgekomen. Een hoopvol proces. Na de tweede opstelling is er nog meer inzicht gekomen in belemmerende factoren die nog een plek moesten krijgen. Maar wat het me vooral gegeven heeft is erkenning voor mijn eigen-wijsheid. Dit geeft me het gevoel dat de toekomst open ligt. Ook voor mij. Hartelijk dank hiervoor. Liesbeth van DuinMijn droom: een eigen bedrijf.
Toen ik ermee bezig ging, bleek dat, hoe graag ik het ook wilde, het niet erg van de grond kwam.
Alsof er steeds iets was wat mij tegenhield. Binnen de warmte en veiligheid van een groep vrouwen en onder de bezielende leiding van Yvonne heb ik hier naar kunnen kijken en werken zodat ik me nu vrij voel om mijn droom te realiseren.

HELLO WORLD, HERE I COME!

Dank je wel hiervoor. Thea uit ArnhemBeste Henk & Yvonne,
Bij deze wil ik mijn dank uitspreken over de geweldige therapieen die ik bij jullie heb mogen krijgen.
Ik heb meer eigenwaarde gekregen en sta steviger in mijn schoenen. En ik heb geleerd een grens te trekken.
Dit heeft me gebracht waar ik nu op dit moment in het leven sta, en dat is geweldig. Een aanrader voor velen onder ons.

Ik ben veel positiever en dan trek je ook positieve mensen aan.
Liefs Doortje uit BrunssumBeste Yvonne en Henk, De workshop Vrouw en Eigen Bedrijf was een bijzondere ervaring( op een hele mooie locatie). Het is steeds weer verrassend om te ervaren wat er tijdens systeemopstellingen gebeurt, en hoe deskundig jullie dit begeleiden. Bedankt voor de warme aandacht en onvoorwaardelijke steun. Zoals jullie weten, beveel ik jullie van harte aan bij anderen, omdat jullie op een zeer breed gebied op een hele persoonlijke manier begeleiding kunnen geven. Hartelijke groet, EllieLieve Yvonne en Henk,
De workshop -Vrouw en Bedrijf- was inspirerend, en heeft me veel nieuwe inzichten gegeven.
Het was verrassend om te merken hoe helend het effect van een organisatie-opstelling kan zijn.
Ik sta nu steviger en krachtiger in mijn ondernemerschap, dankzij de kundige en liefdevolle begeleiding door Henk en Yvonne.Een absolute aanrader voor iedere ondernemer.
Jullie beiden nogmaals heel erg bedankt voor de workshop.
Yvonne, ik hoop dat je hem nog heel vaak zult geven!
Met hartelijke groet,
Patricia uit MaastrichtYvonne, Ik hou van alle kleuren
maar het meeste van blauw.
Ik hou van alle dokters,
maar het meeste van jou.
Groetjes
Betul (10 jaar) uit AmsterdamLieve Yvonne en Henk, Via deze weg wil ik jullie bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan.
De wijze waarop jullie werken is zo liefdevol en kundig.
De therapieen die ik bij jullie heb gekregen, hebben heel veel positiefs opgebracht.

Jullie zijn enorm inspirerend voor velen, als ik jullie zie opstellen en het effect wat je direct ziet in de meeste gevallen, is enorm.

Yvonne, de laatste workshop "Vrouw en eigen bedrijf" was een mooie dag voor mij persoonlijk en motiverend om helemaal te kiezen voor mijn eigen bedrijf.

Ik kan iedereen aanraden om te kiezen voor Quantum Leap en zal dat ook zeker doen.

Liefs, An uit Heerlen
Beukenberg 39
6438 GB Oirsbeek
adres
info@quantum-leap.nlemail
+31 (0)46 423 47 44telefoonnummer
+31 (0)6 22 77 61 34telefoonnummer yvonne
+31 (0)6 50 52 01 52telefoonnummer henk