Relatiecoaching

In een relatie tussen twee mensen kan het voorkomen dat ieder een eigen kant opgroeit. Op zich is dit een gezonde situatie maar voor betrokkenen kan dit als bijzonder lastig ervaren worden. Daarbij dreigt het gevaar dat de beide partners zover uit elkaar groeien dat ze de weg naar elkaar kwijt raken of dat de onderlinge communicatie blokkeert. Dan is het goed om een externe coach te benaderen om die blokkades aan te pakken en te onderzoeken hoe de partners weer bij elkaar kunnen komen. Vaak is het zo dat voor beiden coaching nodig is en dat het prettiger is om ieder een eigen coach te hebben.

Onze aanpak is dat we eerst met de betrokkenen een gemeenschappelijk gesprek hebben, waarbij bepaald wordt wie aan welke stukken gaat werken. Vervolgens gaat iedere partner met zijn of haar coach aan de slag. Aan het eind van het traject vindt een gezamenlijke evaluatie plaats.

Wij maken daarbij gebruik van Systemisch werken om ook op dat vlak te onderzoeken waar de wrijving tussen de partners zit. We hanteren inzichten en methodieken vanuit karakterstructuren (Maskers).
Meer informatie hierover vind je onder Specialismen.

Mocht blijken dat het voor beide partijen beter is om uit elkaar te gaan, kan ervoor gekozen worden om dit middels coaching op een zo waardig mogelijke manier te doen.
Beukenberg 39
6438 GB Oirsbeek
adres
info@quantum-leap.nlemail
+31 (0)46 423 47 44telefoonnummer
+31 (0)6 22 77 61 34telefoonnummer yvonne
+31 (0)6 50 52 01 52telefoonnummer henk