Over ons


Yvonne van de Vondervoort

Yvonne van de Vondervoort(1957) is al ruim 30 jaar werkzaam binnen het terrein van mens en arbeid. Ze is begonnen als intercedent waarna ze zich meer en meer ging richten op begeleiding en coaching binnen alle sectoren. Vanuit het hebben van werk , is dit gegroeid naar zingevend werken, gezond werken en werken vanuit bezieling. Zij kijkt vanuit de individu en de organisatie of familie en faciliteert daaromheen, organiseert en doet interventies om de beweging in te zetten en de doelen te bereiken. Daarbij hanteert zij reguliere en completerende methoden. Niets menselijks is haar vreemd.

Op dit moment werkt ze als systemic facilitator, vertrouwenspersoon en adviseur bedrijfsmaatschappelijk Zorg binnen haar eigen bedrijf en verschillende andere organisaties. Ze geeft trainingen en intervisie aan professionals waarbij organisatorische en systemische aspecten centraal staan. Ook begeleidt zij mensen bij rouwverwerking en trauma.

Ze is o.a. sinds 1997 NLP Master practitioner en heeft haar 4 jarige opleiding in Hypnotherapie bij het ANZN in Eindhoven voltooid. Haar motto is: Iedereen aan het stuur van zijn eigen leven en loopbaan. Dat houdt in dat geïnspireerd door de geest en de psyché, het gevoel en de wens van de ziel op één lijn komen te staan. Op gebied van Systemische werk heeft zij de laatste 10 jaar bij meerdere meesters haar vakbekwaamheid opgedaan. Zij voelt zich het beste in de rol van meester en leerling van het leven.


Henk Wittekoek

Henk (1958) begon zijn loopbaan in het bedrijfsleven en bekleedde een logistieke functie bij een Zweedse multinational. Na een kortstondige periode binnen finance stapte hij over naar de wereld van de ICT. Na eerst in Nederland Information System manager te zijn geweest, kreeg hij dezelfde functie voor de Benelux. Ook had hij zitting in de European Board for ICT Matters. Door het reorganiseren van zijn afdelingen kreeg hij steeds meer te maken met mens en arbeid.

In 1998 maakte hij de overstap naar het vak van loopbaantrainer, en heeft hij voor het toenmalige Arbeidsbureau en diverse outplacementbureaus trainingen en begeleidingstrajecten gegeven. Na het volgen van de opleiding tot loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk, is hij begonnen als loopbaanadviseur en later als senior loopbaanadviseur bij een adviesbureau voor Personeel en Organisatie. Vanaf 2001 richt hij zich volledig op Quantum Leap.

Henk heeft in de loop van de jaren een grote mensenkennis opgebouwd en weet goed bij mensen aan te sluiten. Hij staat open voor verschillende (levens)opvattingen, is sterk empathisch en mensen voelen zich bij hem snel op hun gemak. Hij is betrokken en durft zich kwetsbaar op te stellen, waardoor hij weet door te dringen tot de kern van de zaak, zodat ruimte voor verandering ontstaat. Henk is gefascineerd door mensen en de processen die ze doormaken .
Beukenberg 39
6438 GB Oirsbeek
adres
info@quantum-leap.nlemail
+31 (0)46 423 47 44telefoonnummer
+31 (0)6 22 77 61 34telefoonnummer yvonne
+31 (0)6 50 52 01 52telefoonnummer henk